Βιογραφικό

Βιογραφικό

Ο Γεώργιος Χατζηδάκης αποφοίτησε το 2002 από την σχολή Sport Science του πανεπιστημίου Portsmouth της Αγγλίας. Αυτή η ανώτατη σχολή χρησιμοποιεί επιστημονικές μεθόδους για την μελέτη και την βελτίωση της αθλητικής απόδοσης μέσω εργοφυσιολογίας και βιομηχανικής.
Το 2005 αποφοίτησε από το τμήμα Φυσιοθεραπείας του πανεπιστημίου Northumbria Newcastle της Αγγλίας. Μετέπειτα, εργάστηκε σε νοσοκομεία στην ευρύτερη περιοχή της βορειοανατολικής Αγγλίας για το NHS ως πρακτική άσκηση και μετά ως πτυχιούχος φυσικοθεραπευτής σε όλες τις ειδικότητες της φυσικοθεραπείας όπως μυοσκελετική, νευρολογική, αναπνευστική, φροντίδα ηλικιωμένων, παιδιών με ιδικές ανάγκες σε ειδικό σχολείο, ΜΕΘ, ειδικό νοσοκομείο για ακρωτηριασμένους και άλλα.
Το 2009 αποφοίτησε από το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην μυοσκελετική φυσικοθεραπεία του πανεπιστημίου Manchester Metropolitan της Αγγλίας. Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα εξειδικεύτηκε στην μυοσκελετική φυσικοθεραπεία και πιο συγκεκριμένα στις τεχνικές διάγνωσης και χειροπρακτικής θεραπείας μυοσκελετικών παθήσεων τού Ιατρού Cyriax και άλλων πατέρων της Φυσικοθεραπείας.
Ο Γεώργιος Χατζηδάκης ταυτόχρονα παρακολούθησε πλήθος σεμιναρίων στην Αγγλία σε διάφορες τεχνικές θεραπείας συμπεριλαμβανομένου και του βελονισμού και αποτέλεσε μέλος διάφορων εξειδικευμένων φυσιοθεραπευτικών συλλόγων της Αγγλίας.
Μετά το 2009 επέστρεψε στην Ελλάδα όπου εργάσθηκε σε ομάδες ποδοσφαίρου και πολυτελή SPA και διδάχτηκε διάφορες τεχνικές μάλαξης από όλον τον κόσμο. Το 2014 άνοιξε το δικό του εργαστήριο φυσικοθεραπείας στα Χανιά στην οδό Μελετίου Μεταξάκη 13 όπου μπορείτε να τον βρείτε μέχρι και σήμερα.

Όραμα

Παροχή κορυφαίων υπηρεσιών φυσικοθεραπείας στα Χανιά μέσω συνεχούς ενημέρωσης για νέες μεθόδους καθώς και σύγχρονου εξοπλισμού.

Σκοπός

Ανακούφιση ασθενών γρήγορα εύκολα μέσω σύγχρονου εξοπλισμού και πολυετούς γνώσης.

milestones

Πορεία

Στο υγειονομικά άρτιο εργαστήριο φυσικοθεραπείας στην οδό Μελετίου Μεταξάκη 13 στον 2ρο όροφο, τον ασθενή θα υποδεχτεί μια καλαίσθητη μοντέρνα πολυκατοικία με προδιαγραφές για ΑΜΕΑ που περιλαμβάνει ιδικό ασανσέρ.
Ο χώρος είναι εμπνευσμένος από SPA και την Ιαπονέζικη minimal αισθητική που δεν θυμίζει αυστηρό κλινικό περιβάλλον βοηθώντας στην χαλάρωση του ασθενούς από την πρώτη στιγμή.
Είναι ένας καθαρός χώρος με επιλεγμένη μουσική στον οποίο βασικό μας μέλημα είναι η εξάλειψη κάθε αναμονής με σωστά σχεδιασμένα ραντεβού, σεβόμενοι τον ασθενή και τον χρόνο του.
Το εργαστήριο διαθέτει υπερσύγχρονο εξοπλισμό όπως προβλέπετε, αποτελούμενο από μηχανήματα και ιδικά κρεβάτια χειροπρακτικής φυσικοθεραπείας του οίκου gymna.

08March2002

Πανεπιστήμιο Portsmouth

Ο Γεώργιος Χατζηδάκης αποφοίτησε το 2002 από την σχολή Sport Science του πανεπιστημίου Portsmouth της Αγγλίας

14February2005

Πανεπιστήμιο Newcastle

Το 2005 αποφοίτησε από το τμήμα Φυσιοθεραπείας του πανεπιστημίου Northumbria Newcastle της Αγγλίας

01May2009

Mεταπτυχιακό

Το 2009 αποφοίτησε από το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην μυοσκελετική φυσικοθεραπεία του πανεπιστημίου Manchester Metropolitan της Αγγλίας.

1Oct2009

Oμάδες ποδοσφαίρου και πολυτελή SPA

Tο 2009 επέστρεψε στην Ελλάδα όπου εργάσθηκε σε ομάδες ποδοσφαίρου και πολυτελή SPA και διδάχτηκε διάφορες τεχνικές μάλαξης από όλον τον κόσμο.

5Feb2014

Eργαστήριο φυσικοθεραπείας

Το 2014 άνοιξε το δικό του εργαστήριο φυσικοθεραπείας στα Χανιά στην οδό Μελετίου Μεταξάκη 13 όπου μπορείτε να τον βρείτε μέχρι και σήμερα.

    Μετάβαση στο περιεχόμενο